вівторок, 19 листопада 2019 14:50

"Тому що забобони" - Зеленський вибачився за неголеність

"Тому що забобони" - Зеленський вибачився за неголеність
Президент з'явився на камери неголеним.

Президент України Володимир Зеленський пояснив свою неголеність забобонами і пообіцяв привести себе до ладу після повернення в Україну захоплених восени минулого року Російською Федерацією військових суден.

Про це він сказав на спільній з прем'єр-міністром Чехії прес-конференції у вівторок у Києві.

"Я хочу вибачитися, що неголений. Це не просто так. У нас є таке українське слово - "забобони". Суто українське слово, дуже класне слово, я дуже люблю.

Такий є "забобон". Знаєте: зараз я чекаю на кораблі - кораблі повернуться, тоді поголюся", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нормандська зустріч. Президент хоче поговорити про вибори в ОРДЛО і деокупацію

Артилерійські катери "Бердянськ", "Нікополь" і рейдовий буксир "Яни Капу" 18 листопада прибули в Одесу. Росіяни утримували їх 358 днів.

Судна захопили торік 25 листопада в Керченській протоці під час проходу до Маріуполя. На них напали вісім російських кораблів та два літаки. Кілька годин переслідували, відкрили вогонь. Українських військових перевезли до Москви. Катери пришвартували в порту "Генмол" у Керчі.

25 травня Міжнародний трибунал ООН з морського права постановив повернути кораблі й звільнити 24 членів екіпажів. Люди повернулася в Україну 7 вересня після обміну.

Зараз ви читаєте новину «"Тому що забобони" - Зеленський вибачився за неголеність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі