пʼятниця, 16 грудня 2011 12:02

Томенко закликав не ділити партійну спадщину "Батьківщини"

Томенко закликав не ділити партійну спадщину "Батьківщини"

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко вважає, що "рано зачитувати політичний заповіт Тимошенко і ділити партійну спадщину "Батьківщини".

Про це політик сказав, коментуючи низку публікацій про начебто проблеми всередині фракції "БЮТ-Батьківщина" та конкуренцію за посаду її лідера, повідомили у прес-службі партії.

Томенко висловив переконання, що серія публікацій на цю тему зроблена, можливо, з міркувань відсутності повної інформації щодо ситуації в БЮТ та загалом в опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Блоку Юлії Тимошенко більше немає" - Олійник

Політик звернувся до експертів, політологів і представників засобів масової інформації з проханням не поспішати зачитувати політичний заповіт Тимошенко та ділити партійну спадщину БЮТу.

Томенко висловив переконання, що Тимошенко не сьогодні, так завтра повернеться в реальну політику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ зізналися, що в них закінчились гроші на куплений електорат

"Я не хочу говорити про терміни, але цілком очевидно, що Юлія Тимошенко була і залишається ключовим політичним гравцем, а "Батьківщина" - головною опозиційною силою України", - сказав він, наголосивши, що ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: останні соціологічні дослідження лише підтверджують цю тезу.

Зараз ви читаєте новину «Томенко закликав не ділити партійну спадщину "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі