пʼятниця, 21 грудня 2007 11:46

Томенко розповів про конфлікт між БЮТ і НУ-НС

Народний депутат, член фракції БЮТ Микола Томенко вважає, що парламентські сили не можуть досягнути згоди в кадрових питаннях через два конфлікта.

За його словами, фракція Партії регіонів, аби утримати фракцію КПУ в системі координат, пообіцяла висунути на посаду першого віце-спікера узгоджену кандидатуру Адама Мартинюка. "Тепер Партія регіонів не може знайти спосіб як вийти з цього", - вважає депутат.

Другий конфлікт, за словами Томенка, існує в середині фракції "Наша Україна – Народна самооборона", оскільки деяким депутатам за позитивне голосування при формуванні уряду були обіцяні посади в ВР. При цьому, наголосив він, такі обіцянки дещо порушують попередні домовленості між БЮТ та НУ-НС.

Для прикладу Томенко повідомив, що посаду голови парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони пропонується віддати члену фракції НУ-НС Анатолію Гриценку, хоча цей комітет за квотою має очолити представник БЮТ.

"Необхідно вийти за межі протистояння "коаліція – опозиція" та за межі ультиматумів окремих народних депутатів", - переконаний він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів про конфлікт між БЮТ і НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі