пʼятниця, 14 січня 2011 10:34

Томенко розкрив політичне підґрунтя арештів

Томенко розкрив політичне підґрунтя арештів

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко заявив, що в Україні відбуваються переслідування виключно за політичними, а не правовими чи економічними мотивами.

Як повідомляє прес-служба Томенка, політик вважає, що надання Чехією екс-міністру економіки України Богдану Данилишину політичного притулку ставить під сумнів роботу правоохоронних органів України.

"Таке рішення стало можливе лише за умов наведення переконливих доказів, що в Україні відбуваються переслідування, і вони відбуваються виключно за політичними, а не правовими чи економічними мотивами", - наголосив бютівець.

Віце-спікер також відзначив, що, оскільки Генпрокуратура завжди наголошувала на тому, що всі обвинувачення базуються виключно на правових засадах, то надання політичного притулку Данилишину поставило під сумнів не лише звинувачення на його адресу, а й звинувачення щодо інших екс-посадовців.

"Таким чином, відкриття кримінальних справ є однозначно політикою, яка домінує над правом та економікою", - підсумував Томенко.

Нагадаємо, у четвер адвокат Данилишина Марина Махіткова повідомила, що екс-міністр економіки отримав політичний притулок у Чехії.

Зараз ви читаєте новину «Томенко розкрив політичне підґрунтя арештів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі