вівторок, 18 березня 2008 14:47

Томенко: "Київрада своїм хамством всіх дістала"

Голова слідчої комісії з розслідування діяльності київської влади Микола Томенко наголошує на необхідності висунення єдиного кандидата від коаліції на дострокових виборах мера Києва.

"Якщо далі продемонструвати, що ми тримаємо своє слово, ми повинні домогтися не тільки дострокових виборів мера, але й висунення єдиного кандидата", - сказав Томенко після голосування у парламенті за дострокові вибори мера.

За його словами, він і далі продовжить свою роботу у слідчій комісії.

"Але якщо я стану єдиним кандидатом в мери, то не буду очолювати цю комісію, оскільки очевидний конфлікт інтересів", - сказав Томенко.

Він нагадав, що комісія за законом має право працювати протягом року і, за його словами, цей час буде присвячено розслідування діяльності Черновецького.

На думку Томенка, рішення парламенту "є сигналом всім іншим міським головам".

"Звичайно, вони можуть мати земельну більшість у міській раді, але якщо корупція стає кричущою, то Верховна Рада на це відреагує", - сказав він.

"Київрада своїм хамством всіх дістала. Звичайно, вони можуть купити прокуратуру квартирами, але парламент розставить всі крапки над "і", - додав Томенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: "Київрада своїм хамством всіх дістала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі