середа, 11 червня 2008 09:32

Томенко прогнозує створення нових політпроектів після дострокових виборів Ради

Народний депутат від БЮТ Микола Томенко вважає, що у разі проведення дострокових парламентських виборів в Україні можуть бути утворені нові політичні проекти.

Таку думку він висловив у вівторок в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, можливі нові проекти, хоч би виходячи з того, що в Україні є як мінімум два напрямки створення таких сил: це, зокрема, політичні сили, які підтримають президента Віктора Ющенка", - сказав він.

При цьому, на його думку, ці політичні сили будуть або реструктуризовані в один політичний проект, або з них будуть утворено декілька політичних проектів.

Крім того, на думку депутата, подібні процеси відбуваються і в Партії регіонів.

"Якщо зараз дискусія про формування нової коаліції загострюється, тому що одна частина Партії регіонів жорстко настроєна на домовленості з президентом про створення широкої коаліції, а інша - жорстко налаштована на проведення дострокових виборів", - сказав він.

Крім того, Томенко вважає, що під впливом проведення київської виборчої кампанії може виникнути ще один акт - аполітичний проект.

"Ці вибори можуть послужити поштовхом до проектів аполітичних, які несуть в собі майстерність виборчих технологій", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Томенко прогнозує створення нових політпроектів після дострокових виборів Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі