середа, 07 травня 2008 12:40

Томенко про Секретаріат Президента: або погано, або нічого

Микола Томенко говоритиме про Секретаріат Президента або погано, або нічого. Про це він заявив сьогодні журналістам на прес-конференції, коментуючи вчорашню критику глави Секретаріату Президента Віктора Балоги в адресу уряду.

"Те, що я вчора почув, мене здивувало. Тому що Віктор Ющенко назвав Секретаріат Президента, образно кажучи, його словами, що це сантехніки з його канцелярії. Виходячи з того, як Ющенко відноситься до свого Секретаріату, я б про Секретаріат Президента говорив або погано, або нічого", - сказав Томенко.

При цьому політик відзначив, що протистояння між урядом і Секретаріатом Президента після вчорашньої заяви Балоги посилилося, при тому, що Ющенко назвав гідним і правильним за Конституцією України "місце Секретаріату Президента".

"Я думав, що ми більше заяв від Секретаріату Президента не почуємо. Коли сантехніки з його канцелярії вчать український народ і уряд, що робити, то це неправильно", - відзначив Томенко.

Нагадаємо, що днями в Донецьку на брифінгу Ющенка заявив щодо Секретаріату Президента: "Я - Президент, у мене є технічний апарат, якому я щодня даю інструкції, які необхідно виконувати".

За його словами, це апарат по забезпеченню технічної довіреності і робіт, які я здійснюю як глава держави. Тому давайте говорити про Президента, а не про технічну службу, не про канцелярію, не про сантехніків".

Вчора глава Секретаріату Президента Балога розкритикував Кабінет Міністрів України за невиконання угоди про створення коаліції демократичних сил у Верховній Раде VІ скликання, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Томенко про Секретаріат Президента: або погано, або нічого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі