понеділок, 10 січня 2011 18:21

Томенко пояснив, чому опозиція хоче почути Могильова

Томенко пояснив, чому опозиція хоче почути Могильова

Опозиція хоче послухати Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова не лише через переслідування, а й через загрозливу криміногенну ситуацію в країні. Про це заявив заступник Голови Верховної Ради, один із лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко.

Зокрема, як повідомляє прес-служба БЮТ, політик сказав, що опозиція має бажання порадити очільнику МВС використовувати ввірені йому підрозділи на боротьбу з бандитизмом, а не на боротьбу з опозиціонерами.

"Сьогодні надзвичайно небезпечна криміногенна ситуація в Україні і ми сподіваємося переконати Міністра внутрішніх справ починати свій день не зі списку "кого ще не посадили з політиків", а із завдання "як захистити кожного громадянина на всій території України", - підкреслив політик.

Віце-спікер також повідомив, що для опозиції залишається принципово важливим питання сумісників. "Якщо Президент не звільнив посадових осіб, які були учасниками "грудневого побоїща", ми спробуємо бодай позбавити їх статусу народних депутатів", - резюмував Томенко.

Нагадаємо, фракція БЮТ просить парламент заслухати завтра, 11 січня, омбудсмана Ніну Карпачову та доповідь керівництва ГПУ стосовно ув'язнених опозиціонерів. Про це на засіданні погоджувальної ради сказав лідер фракції Іван Кириленко.


Зараз ви читаєте новину «Томенко пояснив, чому опозиція хоче почути Могильова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі