понеділок, 21 вересня 2009 09:24

Томенко порадив постраждалому в ДТП студенту менше пити

Томенко порадив постраждалому в ДТП студенту менше пити

Після інциденту, в якому син Миколи Томенка Павло збив на переході студента, віце-спікер заявив, що "гордиться своїм сином", пише "Газета по-киевски".

"Я горджуся своїм сином. Він діяв як людина і громадянин. Не дивлячись на те, що в аварії він не винен, він все ж переконався, що постраждалому надана необхідна допомога. Молодому чоловіку, який постраждав, я побажаю швидкого одужання, а також перестати зловживати алкоголем в громадських місцях. Наступного разу це може погано закінчитися", - заявив Микола Томенко.

Нагадаємо, 16 вересня син заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка Павло збив 20-річного пішохода в Києві.

Автомобіль Subaru Legacy, за кермом якого знаходився 20-річний син віце-спікера, рухався з боку Повітрофлотського проспекту у напрямі вулиці Урицького.

ДТП сталася на регульованому пішохідному переході.

Пішохід, за словами представника управління ДАІ, переходив дорогу на заборонний сигнал світлофора, що підтверджено свідченнями 4 свідків, зокрема, друзів постраждалого, які на момент ДТП знаходилися на тротуарі.

Внаслідок аварії пішохід отримав удар голови і після надання медичної допомоги в лікарні був відпущений.

У ДАІ підкреслюють, посилаючись на слова начальника столичного ДАІ Анатолія Сиренка, що є документальне підтвердження тому, що у момент ДТП пішохід знаходився в нетверезому стані.

ДАІ відзначає, що в діях водія не встановлено порушень правил дорожнього руху і всі документи на автомобіль і право управління ним були надані співробітникам ДАІ, що прибули на місце ДТП.

В той же час постраждалий студент Руслан Лукашевич стверджує, що переходив дорогу на мигаюче зелене світло.

ProUa.
Зараз ви читаєте новину «Томенко порадив постраждалому в ДТП студенту менше пити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі