середа, 06 жовтня 2010 11:49

Томенко натякнув, що Азаров знищує парламент

Томенко натякнув, що Азаров знищує парламент

Скоро парламент нічого не вирішуватиме.

Про це на брифінгу заявив віце-спікер Микола Томенко.

За його словами, це випливає з закону про Кабміну.

"Влада демонструє неповагу до парламентської опозиції. Це означає, що вона не розуміє, що робити, як рухатися далі...За цим законом парламенту не існує. Це навіть не той закон, який був при Кучмі. За цим законом парламент нічого не вирішує. У мене складаєтсья враження, що скоро представники більшості будуть до нас записуватись на прийом, щоб ми розшили повноваження ВР", - зазначив нардеп.

"Я не бачу сенсу тут бути. Ми ні на що не впливаємо. Їм (більшості) приносять закони з АП та махають рукою як голосувати. Проголосували та розійшлися" - зазначає нардеп.

Він нагадав, що середа - це день опозиції.

"Однак більшість пропонує голосувати за їхні закони. Я сподіваюся, що вони нарешті зрозуміють, що прав виступити двічі по хвилині - це не права для опозиції. Ми будемо шукати механізми роботи парламентської опозиції", - запевнив нардеп.

Нагадаємо, що до парламенту внесено нову редакцію закону про Кабмін. Автором документу є прем'єр Микола Азаров. Відповідно до новацій, парламент фактично позбавляється права контролювати силові структури. Крім того, президент отримає право перерозподіляти бюджет самостійно.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенко натякнув, що Азаров знищує парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі