четвер, 03 лютого 2011 11:45

Томенко каже, що влада зрежисувала війну навколо Бандери і Сталіна

Томенко каже, що влада зрежисувала війну навколо Бандери і Сталіна

Влада зацікавлена у протистоянні через фігури Бандери і Сталіна.

Таку думку висловив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, передає прес-служба парламенту.

"В Україні набирає хід віртуальна інформаційна війна, зрежисована владою і підтримана "правильною" опозицією... Сценарій чергового етапу цієї війни побудований на умовній лінії протистояння: Сталін проти Бандери", - заявив Томенко.

На його думку, таким чином влада сприяє протистоянню між громадянами з різних регіонів країни.

"Режисери цієї віртуальної війни хотіли б, щоби щодня із засобів масової інформації ми дізнавалися про активізацію прихильників Йосипа Сталіна в будівництві чергового пам'ятника вождеві, що мало б обурити проукраїнську Україну й... про чергове присвоєння імені Степана Бандери вулиці в Західній Україні, що повинно викликати протест проросійської України", - підкреслив Томенко.

Політик вважає, що реальне протистояння в країні не між Сталіним і Бандерою, "а між правами та свободами громадян, інтересами країни та діями влади, які спрямовані проти соціальних, економічних, політичних і культурних прав громадян".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенко каже, що влада зрежисувала війну навколо Бандери і Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі