четвер, 09 жовтня 2008 13:52

Томенко хоче дембельського акорду перед розпуском Ради

Блок Юлії Тимошенко наполягає на невідкладному розгляді парламентом бюджетних питань.

Про це в четвер заявив віце-спікер, представник БЮТ Микола Томенко.

"БЮТ вимагатиме щоб о 16 годині Верховна Рада невідкладно розглянула три принципові питання, які стосуються нашого життя і життя кожного громадянина сьогодні, а не завтра. Йдеться про бюджетні питання", - сказав Томенко.

"Якщо президент України, чи Рінат Леонідович, чи інші живі класики і ідеологи дострокових виборів вважають, що можна прожити без бюджету, то наша політична сила вважає, що це злочин проти народу, якщо ми підемо на дострокові вибори не маючи бюджету на наступний рік", - сказав він.

Томенко зазначив, що БЮТ пропонує розглянути законопроект про внесення змін до бюджету в частині забезпечення коштами пенсійного фонду, яка стосується виконання закону про престижність шахтарської праці, а також виплати заощаджень і підтримки функціонування і життя армії.

Ще одним законопроектом, на розгляді якого наполягає БЮТ, є бюджетний кодекс на 2009 рік.

"І насамкінець проект бюджету на 2009 рік, який поданий урядом Тимошенко, зареєстрований у ВР, і ми можемо його спокійно прийняти", - сказав Томенко.

"Такий дембельський акорд парламенту був би високо оцінений українським народом", - зазначив він і додав, що БЮТ готовий працювати "в цілодобовому режимі", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Томенко хоче дембельського акорду перед розпуском Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі