середа, 07 травня 2008 11:50

Томенко: Черновецкий піде в президенти у 2010 році і переможе

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юліи Тимошенко Микола Томенко допускає участь кандидата в мери Києва Леоніда Черновецького у виборах Президента в 2010 році.

Про це він сказав на прес-конференції, присвяченої Києву.

"Леонід Черновецький за підтримкою його фінансової команди буде брати участь у президентській виборчій кампанії", - сказав він.

При цьому він вказав на досить великі шанси Черновецького на перемогу у виборах мера Києва.

"Якщо виходити із сьогоднішньої ситуації, то, звичайно, можливість перемоги Леоніда Черновецького є досить велика", - вважає Томенко.

На його думку, використання системи релігійної підтримки кандидатів на вибори з боку Черновецького є небезпечною для Києва.

"Для мене є великою небезпекою не те, що Черновецький залишиться на посаді знову, а те, що виборча кампанія через мережевий релігійний маркетинг знову буде успішною в місті Києві", - зазначив він.

При цьому Томенко прогнозує, що у разі перемоги Черновецького на виборах мера Києва відповідна система підтримки буде застосована ним на президентських виборах у 2010 році.

23,7% опитаних "Фондом громадська думка - Україна" готові проголосувати за прем"єр-міністра Юлію Тимошенко на виборах Президента.

При цьому 21,2% готові проголосувати за лідера Партії регіонів Віктора Януковича, 8% - за чинного Президента Віктора Ющенка, 3,8% опитаних готові підтримати на виборах кандидатуру лідера Комуністичної партії Петра Симоненка, 3,6% - голови Народної партії Володимира Литвина.

По 0,3% набрали б мер Києва Леонід Черновецький і голова фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Раді В"ячеслав Кириленко, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: Черновецкий піде в президенти у 2010 році і переможе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі