понеділок, 21 березня 2011 18:15

Тітка продала свого рідного племінника за 55 тисяч гривень

Тітка продала свого рідного племінника за 55 тисяч гривень

22-річна буковинка з Вижницького району продала свого семирічного племінника за 55 тисяч гривень.

Гроші дівчина хотіла витратити на будівництво будинку в селі. Рідна мати про це нічого не знає.

Дівчина операцію з продажу дитини "провернула" разом із бабусею хлопчика. Жінки вирішили продати його, мотивуючи злочин тим, що їх донька та сестра "гуляща".

Рідна мати хлопчика займається проституцією, вдома практично не буває, а тому нічого про продаж своєї дитини не знає. Семирічний хлопчик, її син, ні до школи, ні до садочку не ходив.

"Дівчина, рідна тітка хлопчика, навіть при допиті відверто зізналась, що доля племінника її зовсім не цікавить. Сама ж вона є матір'ю п'ятирічної хворої на ДЦП дівчинки", - розповів Gazeta.ua начальник УМВС України в Чернівецькій області Микола Харабара.

Зараз дівчина затримана та дає свідчення. Хлопчик перебуває в обласному дитячому будинку. Бабуся, яка за словами продажної тітки, і прокрутила цю аферу, зараз вдома доглядає за хворою онукою.

Правоохоронці розшукують рідну матір хлопчика. Вони не виключають, що і вона теж буде притягнута до відповідальності по цій справі. А тітці загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Тітка продала свого рідного племінника за 55 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі