середа, 07 жовтня 2020 16:00

Тищенко попросив СБУ виділити Леросу охорону та відхрестився від плівок

Тищенко попросив СБУ виділити Леросу охорону та відхрестився від плівок
Тищенко назвав плівки Лероса спробою перешкодити команді президента виграти вибори в Києві. Фото: Facebook/ Микола Тищенко

Виключеному з фракції "Слуги народу" Гео Леросу попросили в Службі безпеки виділити охорону після оприлюднення ним другої серії компрометувальних записів розмов заступника голови фракції "СН" Миколи Тищенка з ексдепутатом Київміськради Денисом Комарницьким.

Плівки назвали спробою перешкодити представникам команди Зеленського отримати перемогу на виборах у столиці. Про це Микола Тищенко повідомив "Страні.ua".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тищенка назвали Лероса зрадником

"Як і попередні плівки, друга серія є фейком. Це інструмент впливу на мене як на главу Київської організації партії "Слуга народу". Спроба перешкодити команді президента перемогти на місцевих виборах в Києві".

Тищенко переконаний, що Лероса використовують, імовірно, ті, "хто привів його в політику". Тому попросив СБУ дати йому охорону.

"У мене немає ні краплі симпатії до цього корупціонера на муралах. Але як гуманна людина я звернувся до голови Служби безпеки Івана Баканова з проханням забезпечити нардепа Лероса державною охороною, щоб він почувався в безпеці".

Захист Леросу знадобиться в разі "виникнення у нього чергової геніальної ідеї підпалити власний автомобіль або ще щось зробити заради піару", додав Тищенко.

Гео Лерос заявив, що має аудіозаписи, на яких ексдепутат Київської міськради Денис Комарницький і нардеп Микола Тищенко нібито планують на нього замах.

1 жовтня Лерос опублікував записи розмов нібито Тищенка і Комарницького, в яких фігурує ім'я голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Згодом Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нібито нардепа, "смотрящого" над Києвом і одного з його партнерів. У ньому фігуранти переговорів обговорюють, як відбілити репутацію Тищенка, і погрози Леросу.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко попросив СБУ виділити Леросу охорону та відхрестився від плівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі