пʼятниця, 22 лютого 2008 08:06

Тимошенко зустрінеться з Мєдвєдєвим, коли він стане президентом

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко розраховує, що зможе провести зустріч з кандидатом в Президенти Росії, діючим першим віце-прем`єр-міністром уряду Росії Дмитром Мєдвєдєвим після завершення президентської виборчої кампанії в Росії.

Таке припущення прем`єр висловила сьогодні журналістам після повернення до Києва з Москви, де вона перебувала з робочим візитом.

"Що стосується Мєдвєдєва, майбутній Президент Росії, він зараз знаходиться в завершальному передвиборному турі. Думаю, після завершення виборів ми зможемо з ним зустрітися", - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр України Тимошенко в ході свого робочого візиту до Москви 20-21 лютого провела зустрічі з Президентом Росії Володимиром Путіним, прем`єр-міністром Росії Віктором Зубковим, головою правління Ощадбанку Росії Германом Грефом, головою правління російського ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером.

Програма візиту Тимошенко до Москви не передбачала зустрічі з кандидатом в Президенти Росії Мєдвєдєвим, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зустрінеться з Мєдвєдєвим, коли він стане президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі