середа, 06 лютого 2008 08:24

Тимошенко зробила Турчинова головним по газу

Тимошенко зробила Турчинова головним по газу
Міністерство закордонних справ і Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" за участю прем"єр-міністра України, мають розпочати переговори з країнами-постачальниками газу про перехід на прямі поставки без участі посередницьких структур.

Про це йдеться у протоколі за підсумками наради з питань фінансового стану НАК "Нафтогаз України", яка відбулася у вівторок за участю прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

За словами Тимошенко, цей протокол має бути доопрацьованим протягом двох днів, щоб укластися у визначені Президентом терміни. "Лише 10 днів є для того, щоб втілювати ці речі", – відзначила Тимошенко.

Вона також повідомила, що план фінансового оздоровлення НАК "Нафтогаз України" має бути розроблений протягом 10 днів.

Крім того, прем"єр-міністр заявила, що контроль за виконанням усіх доручень стосовно цих питань буде покладений на першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова.

"Я теж буду ці 10 днів контролювати все, що робиться", - додала Тимошенко. Прем"єр підкреслила, що треба "зняти НАК "Нафтогаз України" і всю країну з гачка найбільшої корупційної моделі, яка існує на просторі СНД та Європи".

1 лютого Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення протягом 10 днів узгодити єдину стратегію щодо газових переговорів, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зробила Турчинова головним по газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі