четвер, 20 березня 2008 16:36

Тимошенко знову висунула Раді ультиматум

Тимошенко знову висунула Раді ультиматум
Фракція БЮТ не піде з сесійної зали Верховної Ради, доки закон про державні закупівлі, що передбачає існування Тендерної палати, не буде скасований. Про це сьогодні на прес-конференції заявила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко. "Наша фракція сьогодні не піде з сесійної зали, поки ми не скасуємо закон про тендерні закупівлі і тендерну палату", - підкреслила вона.

Натомість парламенту терміново слід ухвалити новий закон про державні закупівлі, який, з одного боку, спрощуватиме всі тендерні процедури, а, з іншого – вводить механізм контролю за використанням бюджетних коштів за допомогою Міністерства економіки та Контрольно-ревізійного управління, зазначила прем"єр.

БЮТ також вимагає, щоб сьогодні Верховна Рада у першому читанні ухвалила усі законопроекти, передбачені коаліційною угодою. За її словами, одним з пріоритетів діяльності БЮТ у ВР є ухваленні усіх законопроектів, передбачених коаліційною угодою. Тому сьогодні фракція БЮТ вимагатиме, щоб усі ці документи, "які є ключовими для держави", були проголосовані у першому читанні.

Крім того, за словами Тимошенко, БЮТ вимагатиме, щоб сьогодні або завтра були проведені всі кадрові призначення, які ще сьогодні не проведені. Серед таких кадрових призначень прем"єр назвала необхідність призначення віце-прем"єр-міністра, нового голову ФДМУ,а також нового голову АМКУ, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову висунула Раді ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі