вівторок, 24 червня 2008 14:33

Тимошенко знову викликала до себе Черновецького

На завтра під час засідання Кабміну знову запланований звіт голів місцевих держадміністрацій "про діяльність, спрямовану на забезпечення цінової стабільності та погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам в галузях економіки".

Як повідомляє Урядовий портал, звіт "недбалих" чиновників, п"ятьох з яких Юлія Тимошенко ще 17 червня готувала на "заклання" через високу інфляцію в їхніх областях, стоїть пунктом першим у порядку денному засідання Кабінету міністрів.

Цього разу отримувати у Секретаріаті Президента згоду на поїздку до Тимошенко належить шістьом губернаторам: Віктору Бондару - голові Дніпропетровської облдержадміністрації, Володимиру Логвиненку - голові Донецької облдержадміністрації, Юрію Забелі – керівникові Житомирської ОДА, Івану Гавчуку – голові Хмельницької облдержадміністрації, Олександру Старуху - тимчасово виконуючому обов"язки голови Запорізької облдержадміністрації, Миколі Лаврику - тво голови Сумської облдержадміністрації та Леоніду Черновецькому – голові Київської міської держадміністрації.

Уряд ще 11 червня планував заслухати голів Сумської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької і Одеської обласних державних адміністрацій щодо причин, які призвели до найвищого рівня інфляції в цих регіонах.

Проте Секретаріат Президента заявив, що губернатори не братимуть участі в засіданні Кабміну 11 червня, оскільки це не узгоджено з Президентом, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову викликала до себе Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі