вівторок, 01 квітня 2008 19:27

Тимошенко знову про наболіле

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко має намір брати участь у сесіях Київради по завершенні дострокових виборів у столиці, оголошених Верховною Радою.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів.

"На сесії Київради, якщо це будуть знакові питання, я обов`язково буду, тому що столиця – це сьогодні найгірший показник того, як може працювати корупція. І з іншого боку, я хотіла б продемонструвати, що з Києва може початися масштабне очищення від корупції для всієї країни", - сказала Тимошенко.

За її словами, депутатський мандат Київради не завадить їй продовжити роботу на посаді прем`єр-міністра. "Можливо, це ще більше посилить зв`язок у роботі уряду та міської ради Києва", - додала вона.

Прем`єр також повідомила, що в разі потреби на час виборчої кампанії вона може взяти відпустку. "Якщо за законом потрібно буде на цей період узяти відпустку, я в цей період не одержуватиму заробітну плату", - уточнила Тимошенко.

Як повідомлялося, прем`єр-міністр Тимошенко заявила про намір очолити список кандидатів у депутати Київської міської ради від БЮТ. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову про наболіле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі