неділя, 17 жовтня 2010 16:24

Тимошенко знає, як скинути Януковича

Тимошенко знає, як скинути Януковича

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко закликає партію орієнтуватися на перемогу на наступних парламентських виборах.

Про це вона заявила в суботу під час десятого з'їзду партії.

"Зараз влада захопила наші осередки і висунула фальшивих кандидатів від наших осередків. Це їх слабкість, безпорадність і страх. Тому парламентські вибори це те, на що ми повинні орієнтуватися", - сказала Тимошенко.

Про цьому Тимошенко спитала у зали: "А ви знаєте коли вибори до Ради?".

По залу пройшовся сміх.

"Я теж не знаю, але якщо ми живемо за Конституцією 2004 року, то вибори повинні бути у 2012 році. Якщо ж Янукович доводить нам, що ми живемо за Конституцією 1996 року, то вибори мають відбутися 27 березня 2011 року", - зазначила лідер "Батьківщини".

Тимошенко також запевнила, що на виборах "Батьківщина" має всі шанси сформувати більшість і достроково припинити повноваження глави держави.

"Ми зробимо так, що ця команда, яка випадково опинилася у владі, ми їх відсунемо. І зробимо все, щоб припинити повноваження президента", - додала вона.

"На парламентських виборах, коли б вони не відбулися, у 2011 або в 2012 році, ми будемо ставити завдання зібрати 300 та більше  голосів, щоб достроково припинити повноваження президента", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, що згідно до Конституції для зняття Януковича з посади необхідно, щоб у Верховній Раді за відповідне рішення проголосувало не менш ніж 340 народних депутатів.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає, як скинути Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі