четвер, 31 січня 2008 10:56

Тимошенко знає, як об`єднати народ

Для об`єднання України політики мають відмовитися від дискусій на теми розколу і створювати справедливу владу.

Таку думку висловила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко в інтерв`ю телеканалу "Євроньюс" пізно ввечері 30 січня.

"Я вважаю, що для того щоб об`єднати народ України, потрібно вирішити всього 2 завдання. Перше - політикам не порушувати ті теми, які розколюють країну на 2 частини, друге - людям потрібно дати відчуття справедливості. Коли вони живуть в своїй країні, вони мають відчувати, що влада про них піклується. Це - справедливі пенсії, зарплати, це наявність роботи, доступ до житла, це медичне страхування. За 17 років незалежності в Україні практично нічого в цьому напрямі не зроблено", - сказала Тимошенко.

Глава уряду також вважає, що зараз в Україні існує єдність виконавчої і президентської гілок влади. "Після Помаранчевої революції у нас не було більшості в парламенті, нам у спадок залишилася більшість від попередньої влади, тому так важко складалися всі обставини після Помаранчевої революції. Сьогодні єдність є, і це прекрасна основа для справжніх реформ у країні", - додала вона, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає, як об`єднати народ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі