вівторок, 28 вересня 2010 12:35

Тимошенко знайшла протиотруту від "рейдерських атак Януковича"

Тимошенко знайшла протиотруту від "рейдерських атак Януковича"

Наприкінці жовтня партія "Батьківщина" проведе з"їзд.

Про це на конференції Київської обласної партійної організації заявила екс-прем"єр Юлія Тимошенко.

За її словами, на з"їзді ключовим буде питання прийняття змін до статуту які дають змогу захищатися від рейдерських атак влади.

Також буде розглянута оновлена програма партії.

"Саме таке оновлення потрібно і нашій країні. На з"їзді ми оголосимо завдання і мету, яку будемо реалізовувати в умовах панування авторитарної влади", - сказала Тимошенко.

Тимошенко повідомила, що має інформацію про часткове фальшування списків "Батьківщини" до рад всіх рівнів.

Вона також повідомила, що Печерський райсуд міста Києва заборонив "Батьківщині" брати участь у виборах до Київської облради

"Це невипадково. Тому що тут у нас одна з потужних команд і одна з найбільших підтримок виборців. Вони б"ють у саме серце нашої партії", - зауважила Тимошенко.

Тимошенко також наголосила, що 5 жовтня опозиція на ПАРЄ буде доповідати про проведення в Україні передвиборчої кампанії а також стосовно ситуації із захопленням партіїних осередків "Батьківщини".

Лідер партії також зауважила, що на конференції мав бути присутній Олександру Турчинов, але саме на 10.00 його викликали на черговий допит до СБУ.

За її словами, таким чином влада намагається дестабілізувати команду партії.

Тимошенко також впевнена, що голова АП Сергій Льовочкін, міністр юстиції Олександр Лавринович, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов без прямої вказівки президента не дозволили б собі атакувати партійні осередки "Батьківщини".

"А де сміливість і мужність Януковича конкурувати чесно. Просто боягуз, людина, яка не може прийняти виклик. І світ і Україна мусять припинити вірити на слово таким політикам, як Янукович", - запитує екс-прем"єр.

Раніше ЦВК зареєструвала списки партії "Батьківщина" подані екс-головою столичної облорганізації Володимиром Майбоженком, а також Іваном Деньковичем, який був виключений з лав Львівської облорганізації "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знайшла протиотруту від "рейдерських атак Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі