четвер, 15 травня 2008 13:53

Тимошенко змусила з собою рахуватися і Балогу, і президента - Голуб

Демократична коаліція була неповноцінною від самого початку. І та війна, яку ведуть сьогодні Ющенко і Тимошенко, – це не просто позиційна війна з тим, аби відвоювати якісь позиції, це війна на знищення. Оскільки і один, і інший кандидат хотіли б отримати всю владу над власністю і всю політичну владу в країні

Про це заявив народний депутат України від Компартії Олександр Голуб.

"План дій з подолання кризи в діяльності демократичної коаліції, який запропонував Васюник, покликаний вирішити питання піар-технологій, з тим, щоб підтримати падаючий рейтинг президента серед "помаранчевого" електорату. І виставити Тимошенко у ролі деструктивного лідера й людини, яка підриває зсередини коаліцію", - зазначив політик.

Всередині фінансово-промислових груп БЮТ та НУ дуже сильні розбіжності й суперечності

На питання ІМК, що дало БЮТу блокування роботи Верховної Ради і виступу Президента, Голуб відповів: "Юлія Тимошенко продемонструвала, хто є головним у "помаранчевом" таборі. Вона змусила з собою рахуватися і Балогу, і президента. Більш того, їй вдалося перекласти відповідальність за провали уряду на президентські структури, які вона звинуватила в прямому саботажі. І більшість електорату в піднятті цін і в нерозв"язуванні цілої низки питань сьогодні звинувачують не кабінет Тимошенко, а Ющенка і його оточення".

"Нездатність "помаранчевої" більшості організувати роботу - це їхня внутрішня проблема. Верховна Рада працює в комітетах, депутати працюють над законопроектами. А сесійне засідання відбудеться, якщо обидві сторони домовляться про якийсь компроміс, що дозволить їм у цій колотнечі зберегти свою особистість. Хоча на сьогоднішній момент я не бачу такої можливості. Тому що дуже сильні розбіжності й суперечності всередині фінансово-промислових груп, які, з одного боку, стоять за БЮТом, а з іншого - за Нашою Україною", - повідомив нардеп, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко змусила з собою рахуватися і Балогу, і президента - Голуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі