вівторок, 21 жовтня 2008 09:59

Тимошенко змовилася з комуністами і віддала їм дві посади

Юлія Тимошенко готова на будь-які "переформатування", щоб тільки зберегти за собою посаду Прем"єр-міністра. Таку думку висловив народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Павло Жебрівський.

"Юлія Володимирівна боїться втратити свою посаду, що примушує її йти на змови з ким завгодно - і з Партією регіонів, і з КПУ", - переконаний політик. Його цитує прес-служба НУНС.

Парламентарій відзначив, що "Тимошенко вже віддала дві посади комуністам - це посада голови Державного комітету лісового господарства і посада заступника Міністра МВС". "Останнім був призначений син народного депутата від КПУ Василь Мармазов", - проінформував він.

"Для реалізації своєї змови з Партією регіонів і КПУ Тимошенко підійде будь-яка "закуска", у тому числі і світова фінансова криза", - заявив Жебрівський.

"Юлія Володимирівна в боротьбі за владу забула, що є речі, через які переступати не можна", - резюмував політик.

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко запропонувала створити коаліцію і уряд захисту від світової фінансової кризи за участю всіх політичних сил, представлених в парламенті, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко змовилася з комуністами і віддала їм дві посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі