понеділок, 20 жовтня 2008 14:33

Тимошенко жалкує, що не зустрілася сьогодні з Януковичем, Кириленком і Яценюком

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко жалкує, що Віктор Янукович, Вячеслав Кириленко, Володимир Литвин і Арсеній Яценюк не прийшли на сьогоднішню зустріч в парламенті. Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

Коментуючи вчорашнє інтерв"ю Януковича одному з телеканалів, Тимошенко сказала: "На жаль, такі видатні політичні лідери сьогодні пішли на виборчу кампанію замість того, щоб прийти на допомогу кожній людині в країні і країні в цілому. І мені дуже шкода, що сьогодні Вячеслав Кириленко, Віктор Янукович, Володимир Литвин і Арсеній Яценюк не прийшли на цю зустріч. Дуже шкода. І я вважаю, що зараз які-небудь заяви, критиканство, політиканство потрібно припинити".

Прем"єр також ще раз запропонувала всім політичним силам приєднатися "до команди захисту України".

Нагадаємо, на консультації у Верховну Раду прибули в понеділок Прем"єр-міністр України Тимошенко, представники фракції БЮТ, лідер КПУ Петро Симоненко, а також заступники лідера фракції НУНС Тарас Стецьків, Борис Тарасюк, депутати від НУНС Юрій Кармазін і Микола Катетінчук.

Нагадаємо також, що лідер Партії регіонів, Янукович заявляв про свої наміри обійняти посаду Прем"єр-міністра після дострокових парламентських виборів, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко жалкує, що не зустрілася сьогодні з Януковичем, Кириленком і Яценюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі