субота, 02 лютого 2008 17:04

Тимошенко заявляє про перевиконання плану податкових надходжень

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про перевиконання планів податкових надходжень до бюджету на 762 млн. грн.

Про це прем"єр повідомила сьогодні на брифінгу в Кабінеті міністрів.

"Ми закінчили січень з перевиконанням плану на 762 млн. грн. Якщо взяти січень 2007 року і порівняти з результатами січня 2008 року, то ми одержали надходжень на 48% більше", - сказала Ю.Тимошенко.

Прем"єр-міністр вважає, що на ринку сплати податків розпочалася могутня детінізація. І це, за її словами, є першим результатом роботи практично всіх державних органів, і, насамперед, Державної податкової адміністрації і Державної митної служби.

"Державна податкова адміністрація, незважаючи на те, що керівник там працює всього кілька тижнів, змогла забезпечити приріст до рівня січня 2007 року в розмірі 29% до плану – це практично додатково 514 млн. грн.", - уточнила глава уряду.

Ю.Тимошенко також зазначила, що керівник Державної митної служби Сергій Буряк продемонстрував високопрофесійну та ефективну роботу.

"Порівняно з січнем 2007 року надходження від митних платежів збільшилися на 42%. Це теж дуже вагома цифра, це понад 2 млрд. грн. тільки по Державній митній службі за 1 один місяць за рахунок детінізації всіх процесів", - повідомила прем"єр-міністр, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявляє про перевиконання плану податкових надходжень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі