середа, 09 квітня 2008 14:33

Тимошенко завтра повторно затвердить порядок проведення аукціонів із продажу земель

Кабінет Міністрів має намір на позачерговому засіданні в четвер, 10 квітня, повторно затвердити порядок проведення аукціонів із продажу земель несільськогосподарського призначення з урахуванням зауважень президента Віктора Ющенка.

Про це сказав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Вирішили завтра (10 квітня) зібрати позачерговий Кабмін", – сказав Луценко.

Він зазначив, що, відповідно до регламенту Кабміну, питання для розгляду на засіданні уряду мають вноситися не менш ніж за 24 години.

Міністр відзначив, що президент, припиняючи прийнятий Кабміном порядок проведення земельних аукціонів, висловив до нього низку зауважень і Кабмін при повторному затвердженні порядку має намір їх врахувати.

Раніше Ющенко призупинив дію постанови Кабміну N90 від 27 лютого, яким затверджувався порядок проведення земельних аукціонів, оскільки прийняття такої постанови виходить за рамки компетенції уряду, і, відповідно до Земельного кодексу, порядок проведення аукціонів має установлюватися винятково законом, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко завтра повторно затвердить порядок проведення аукціонів із продажу земель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі