середа, 07 листопада 2007 16:29

Тимошенко запропонувала Януковичу компроміс

Тимошенко запропонувала Януковичу компроміс
Блок Юлії Тимошенко пропонує скликати перше засідання Верховної Ради шостого скликання на 20 листопада.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко у середу після засідання робочої групи.

Вона нагадала, що крайній термін скликання спливає 26 листопада.

"Наша політична сила пропонує компромісний варіант – якомога швидше скликати перше засідання нової Верховної Ради у вівторок, 20 листопада, для того, щоб всі депутати встигли зареєструватися і щоб цей термін ще не сплив", - заявила вона.

Тимошенко наголосила вже назріло безліч питань для термінового вирішення у парламенті, зокрема питання бюджету і позбавлення недоторканності й пільг депутатів.

"Я думаю, люди зачекалися вже законів", - сказала лідер БЮТ.

"І те, що сьогодні політична сила, яка говорила про стабільність, практично сіє хаос, є свідченням того, чого насправді хочуть політики", - заявила вона.

Тимошенко закликала "колег- депутатів з опозиційного табору" прийти на засідання робочої групи і "продемонструвати дієздатність нового парламенту".

У свою чергу лідер НУНС В"ячеслав Кириленко повідомив, що проект бюджету на наступний рік буде зареєстрований у парламенті одразу після формування коаліції.

"Це буде новий бюджет, а не бюджет від Азарова, Януковича, який вони намагалися внести в неіснуючий парламент", - заявила Тимошенко, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запропонувала Януковичу компроміс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі