понеділок, 22 вересня 2008 16:08

Тимошенко закликає Луценко виявити чиновників, "кришуючих" торгівлю трамадолом

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко закликає МВС і міністра Юрія Луценка виявити чиновників у вищих ешелонах влади, які можуть сприяти незаконній торгівлі трамадолом.

Як повідомила Тимошенко в понеділок на виїзному засіданні колегії МВС в Полтаві, в ЗМІ є інформація про причетність високих чиновників до покриття незаконної торгівлі трамадолом і преса не боїться про це говорити.

Звертаючись до Луценка і всіх міліціонерів присутніх на колегії, прем"єр сказала: "Ви сказали "А", скажіть і "Б". Я хотіла б, щоб у вас вистачило мужності, щоб поіменно назвати тих, хто шпигує країну цими пігулками... Фактично всю країну посадили на цей наркотик".

Прем"єр закликала МВС не боятися розслідувати такі справи і називати конкретні прізвища. "Ви зруйнували вертикаль незаконної торгівлі трамадолом, але це не досить, оскільки ці люди знаходяться у вищих гілках влади", - відзначила вона. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликає Луценко виявити чиновників, "кришуючих" торгівлю трамадолом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі