пʼятниця, 29 квітня 2011 16:43

Тимошенко закликала українців не боятись "мафію" Януковича

Тимошенко закликала українців не боятись "мафію" Януковича

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що не боїться зміни запобіжного заходу, який обрано стосовно неї в рамках розслідування кримінальної справи щодо газових угод 2009 року.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Тимошенко, зокрема, зазначила: "Погрози – це те, з чим я живу останні 12 років. І чергова погроза, яка вчора пролунала від Генеральної прокуратури, ніщо в моїй позиції і, власне, в бажанні і здатності боротися, не змінить".

Екс-прем'єр переконана, що слідчі Генпрокуратури вирішуватимуть питання про зміну запобіжного заходу виключно за вказівкою чинного керівника держави.

"Я не знаю, яку вказівку вони можуть отримати і в який час від Януковича, але яку б незаконну дію вони не зробили, в тому числі і арешт, я не боюся. І хочу закликати всіх українців не боятися цю мафію. Їх дуже мало", - запевнила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала українців не боятись "мафію" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі