четвер, 17 жовтня 2013 21:25

Тимошенко загрожує інвалідність, якщо операція буде відкладена - чоловік

Тимошенко загрожує інвалідність, якщо операція буде відкладена - чоловік
Юлія Тимошенко Фото: reuters.com

Юлії Тимошенко загрожує інвалідність, якщо її операція буде відкладена. Про це заявив її чоловік Олександр, повідомляє сайт Тимошенко.

"Ми вдячні іноземним фахівцям і місії Кокса-Кваснєвського за правдиву інформацію, яка підтвердила наші побоювання щодо можливого лікування Юлії в Україні та негативних наслідків, які могли б відбутися після або під час такого лікування", - написав він у заяві.

Олександр Тимошенко висловив сподівання, що "у президента вистачить мужності звільнити незаконно засудженого політв'язня, жінку, яка потребує невідкладного лікування, над якою протягом двох років безсоромно і безкарно знущається влада".

"Ми сподіваємося на те, що президент, як віруюча людина, як чоловік, прислухається до голосу своєї совісті та ухвалить єдине правильне на цей час, законне і позитивне рішення щодо Юлії та не втратить унікальний шанс возз'єднання України з європейською родиною. Цього буде достатньо, для того, щоб президент зняв з себе численні підозри в особистій зацікавленості щодо ізоляції Юлії Тимошенко - колишнього прем'єр-міністра та політичного конкурента", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко загрожує інвалідність, якщо операція буде відкладена - чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі