пʼятниця, 14 березня 2008 16:20

Тимошенко з "Мерседеса" Вінського перевела стрілки на будинок доньки Кучми

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко не бачить причин для звинувачень міністра транспорту і зв"язку Йосипа Вінського, який використовує як службову машину дорогий автомобіль.

Про це вона сказала журналістам у п"ятницю в Ірпені Київської області, коментуючи інформацію про використання Вінським як службову машину автомобіля "Мерседес" 500-ї моделі.

"Ми зробимо все, щоб Йосип Вінський їздив на дрезині. Він же міністр транспорту, так? – Нехай їздить", - сказала прем"єр.

"А якщо серйозно, я не думаю, що там є якісь проблеми. Йосип Вінський – скромна людина, яка не дозволить собі зловживань", - додала Тимошенко.

Разом із тим, вона запропонувала журналістам звернути увагу на те, що дочка екс-президента України Леоніда Кучми Олена Франчук придбала в Лондоні один із найдорожчих будинків.

"Я пишаюся тим, що сьогодні в уряді така команда, і коли я чую, що дочка, наприклад, колишнього президента країни, у принципі, будучи тільки дочкою (Кучми), купує маєтки по 80 млн. фунтів стерлінгів, і коли це стає новиною у світі, а не тільки в Україні, на це потрібно звертати увагу", - сказала Тимошенко.

"І я хочу запитати: коли все-таки наступить той час, коли високі посадові особи будуть нести відповідальність за те, що вони пограбували Україну таким масштабним чином?", - додала вона

"А Йосип Вінський буде й далі скромною людиною і буде дуже скромно їздити", - підкреслила при цьому Тимошенко.

Як відомо, раніше "Українська правда" оприлюднила інформацію про те, що на останні засідання Кабміну Вінський приїжджає на Mercedes 500-ої моделі.

"Виявилося, що схема використання автомобіля цілком збігається з тією, яку два роки назад використовував глава НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко. Тоді, оминаючи чинну заборону на придбання автомобілів дорожче 500 тисяч гривень, "Нафтогаз України" орендував Mercedes Benz S500L у дочірньої компанії НАКу "Газ-тепло", - говориться в авторській статті на "УП".


За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко з "Мерседеса" Вінського перевела стрілки на будинок доньки Кучми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі