вівторок, 15 липня 2008 14:01

"Тимошенко є лише маленьким уламком загальносвітової фатальної тенденції"

Політолог Дмитро Видрін не вважає Юлію Тимошенко великою фігурою, щоб писати книгу про її оточення. Крім того, на його переконання, Тимошенко є "лише маленьким уламком або копією загальносвітової фатальної тенденції". Про це Видрін повідомив в ході чат-конференції в "ПіК України".

Зокрема, політолог відзначив, що його останні книги були просто про українську політику і "про її кумедних персонажів, де ступінь кумедності важливіший, ніж приналежність до того або іншого "оточення". "Зараз, до речі, я закінчую з моїм другом Василенко ще одну художню книгу "Записки маркшейдера", де спробуємо розповісти про тих бісів, які водяться в глибинах і товщах українських політичних пластів", - уточнив письменник.

Разом з тим, говорячи про політика Тимошенко, Видрін підкреслив, що вона "лише маленький уламок або копія загальносвітової фатальної тенденції". За його словами, раніше було уявлення про класичну економіку, в основі якої лежав баланс між продуктивністю праці і споживанням. "Нинішня постмодерністська економіка, включаючи маленьку модерністку ЮВТ, не орієнтована на дотримання цього балансу. Метафорично кажучи, якщо раніше говорили - економіці потрібний фітнес, то зараз економіці потрібний макіяж. Тому серйозні економісти зі страхом дивляться, куди завалюватиметься жирне, целюлітне, недієздатне тіло світової економіки", - підкреслив експерт.

Крім того, Видрін нагадав, що його виключили з блоку з формулюванням "за антипартійну поведінку". "Кілька разів я був єдиний, хто голосував проти ряду рішень блоку, які мені здавалися абсурдними. А в БЮТі власна думка не тільки не вітається, але і не терпиться", - підсумував політолог. ЛІГАБiзнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко є лише маленьким уламком загальносвітової фатальної тенденції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі