вівторок, 29 травня 2007 11:28

Тимошенко вже підготувала для ЦВК "достойних людей, які не братимуть хабарі"

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не виключає, що президент Віктор Ющенко може продовжити термін призупинення свого указу щодо розпуску парламенту більш ніж на два дні, якщо парламент не встигне проголосувати всі необхідні законопроекти.

"Я думаю, що президент зробить все, щоб законопроекти були проголосовані, але хотілося б, щоб це було зроблено за два дні", - сказала вона.

Відповідаючи на питання щодо процесу легітимізації рішень Верховної Ради починаючи з 2 квітня 2007 року, вона зазначила, що в разі переголосування, опозиція буде голосувати за кожен з раніше ухвалених законопроектів почергово.

Також, за словами Тимошенко, БЮТ уже узгодив всередині фракції кандидатури своїх представників до ЦВК, склад якої буде переформований.

Водночас вона сказала, що не може назвати прізвища цих людей, оскільки кандидатури ще не погоджені остаточно.

"Але це достойні люди, які не будуть працювати виключно на хабарі, як у нас це завжди прийнято робити", - сказала Тимошенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вже підготувала для ЦВК "достойних людей, які не братимуть хабарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі