середа, 09 січня 2008 11:00

Тимошенко врахує всі пропозиції Ющенка в програмі діяльності уряду

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко прогнозує звернення Президента Віктора Ющенка з посланням до Верховної Ради до 16 січня.

Про це вона заявила, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

Починаючи засідання, Тимошенко заявила про те, що уряд розгляне й обговорить програму діяльності Кабміну "Український прорив: для людей, а не для політиків" й 9 січня прийме розроблену програму за основу.

Таку процедуру прем"єр пояснила тим, що остаточний варіант програми діяльності уряду повинен включати пункти з послання Ющенка до парламенту.

Вона зазначила, що на своєму засіданні 16 січня уряд остаточно затвердить програму своєї діяльності.

"Сьогодні ми приймемо програму за основу, після чого ми починаємо з вами узгодження цієї програми, у першу чергу, я думаю, нам потрібно буде в остаточному проекті програми врахувати послання Президента України, яке буде оголошено на засіданні Верховної Ради", - сказала Тимошенко.

Вона попросила міністрів налагодити роботу із Секретаріатом Президента для того, щоб всі ключові позиції послання Президента було враховано в програмі діяльності уряду.

Раніше Ющенко заявляв про намір виступити зі зверненням до Верховної Ради наприкінці січня - початку лютого 2008 року.

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк прогнозує послання Ющенка до парламенту на початку другої сесії, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко врахує всі пропозиції Ющенка в програмі діяльності уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі