середа, 02 квітня 2008 09:50

Тимошенко впевнена, що журналісти знають, хто їй заважає працювати

Відсутність Програми діяльності уряду на порядку денному засідань Верховної Ради свідчить про те, що Кабміну намагаються перешкодити. Впевненість в цьому Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила вчора, 1 квітня, відповідаючи на питання журналістів щодо перспектив внесення змін в Закон про Держбюджет України на 2008 рік.

Тимошенко пообіцяла спостерігати за всіма інфляційними процесами в Україні і, якщо показник інфляції перевищить запланований рівень, здійснити індексацію і заходи соціального захисту.

"Що стосується змін до бюджету. Ми зможемо їх подати відразу після того, як буде затверджена Програма діяльності уряду, тому що це ключовий крок, який дає нам всі підстави істотно міняти бюджет і, власне, ми повинні отримати добро на нову концепцію розвитку держави від парламенту", - відзначила Прем"єр-міністр України.

Тимошенко дуже шкода, що за декілька місяців Верховна Рада не змогла включити Програму діяльності уряду навіть до порядку денного. "Я вважаю, що це просто один з проявів того, як намагаються перешкодити працювати уряду", - підкреслила Прем"єр.

Відповідаючи на питання журналістів, хто саме намагається перешкодити уряду, Тимошенко сказала: "Ви не гірше за мене знаєте, хто це", пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко впевнена, що журналісти знають, хто їй заважає працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі