вівторок, 11 листопада 2008 18:08

Тимошенко впевнена, що Яценюк залишиться на своєму місці

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко що голосування за відставку Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради буде нерезультативним.

Про це вона заявила сьогодні на брифінгу.

Прем`єр зазначила, що "до глибини душі здивована тим, що люди Президента голосували за включення до порядку денного питання про відставку голови ВР Арсенія Яценюка".

"Мені здається, що триває унікальна політика знищення демократичних сил у парламенті, знищення у тому числі й демократичного керівництва Верховної Ради", - заявила вона.

Водночас Тимошенко висловила сподівання, що голосування за відставку Арсенія Яценюка з посади голови ВР буде нерезультативним, оскільки БЮТ не підтримує ініціативу щодо відставки спікера.

"Але, чесно кажучи, не хочеться займатися цими брудними інтригами в цій, на жаль, брудній політиці, тому що люди з не дуже чистими руками займаються цією політикою. Я вважаю, що якщо голосують люди Президента за відставку Арсенія Яценюка, - це просто ще одна чергова зрада", - сказала Тимошенко.

Вона висловила сподівання, що ВР цього скликання "знайде формат тієї коаліції, який зможе захистити Україну від світової фінансової кризи".

"Я вірю, що кілька тижнів (мине), і все владнається", - наголосила прем`єр, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко впевнена, що Яценюк залишиться на своєму місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі