четвер, 22 січня 2009 16:58

Тимошенко влаштує Ющенку імпічмент

Тимошенко влаштує Ющенку імпічмент
Питання початку процедури імпічменту Президента України розглядатиметься в ході позачергової сесії Верховної Ради.

Про це заявила прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко під час прес-конференції в Кабміні.

За її словами, в ході позачергової сесії ВР, за проведення якою фракцією БЮТ зібрано 155 голосів, "буде розглянуто питання відповідальності всього вищого керівництва за ситуацію з валютним курсом".

При цьому, прем"єр-міністр наголосила, що за корупційними діями НБУ, спрямованими на руйнування економіки шляхом глибокої девальвації національної валюти, стояв особисто Президент України Віктор Ющенко.

"Голова НБУ і його заступники не могли самостійно ухвалювати рішення про виділення 10 млрд. грн (низці комерційних банків у вигляді рефінансування). На це можна піти тільки маючи найвищий захист. Тільки так можна не відповідати за такий злочин", - сказала Тимошенко.

Вона відзначила, що всього НБУ було ухвалено рішення про виділення 10 млрд. грн як рефінансування банку "Надра". "За відомостями, які ми отримуємо з правління НБУ, ці кошти не повертаються. І їх виділення нічим не забезпечене. Тобто, існує пряма загроза втрати цих державних грошей", - заявила прем"єр-міністр, пише РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко влаштує Ющенку імпічмент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі