четвер, 27 листопада 2008 13:29

Тимошенко висунула Ющенку ультиматум через подих відставки

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає маловірогідним створення коаліції у Верховній Раді наступного тижня.

Таку думку Карасьов висловив у четвер, коментуючи звернення прем"єр-міністра Юлії Тимошенко до президента Віктора Ющенка про необхідність відновлення діяльності демократичної коаліції.

"Коаліцію до 1 грудня не буде створено. Вона може бути створена тільки вже після 2 грудня. Але я не думаю, що це можливо на наступному тижні", - сказав Карасьов.

На його думку, Тимошенко фактично висунула ультиматум президентській стороні.

"Можливо, Юлія Тимошенко налаштована на якісь радикальні дії. Вона десь відчуває подих відставки, і тому вона стає радикальнішою і дещо навіть ультимативною. Незважаючи на це, БЮТ готується до виборів, і якщо подих відставки буде ставати все більш реальним, вона (Тимошенко) буде вимагати одночасних дострокових і парламентських, і президентських виборів. Я думаю, з цим і пов"язаний ультиматум до президента", - пояснив політолог.

26 листопада Тимошенко востаннє, за її словами, звернулася до Ющенка і до його політичної сили відновити у парламенті демократичну коаліцію в посиленому форматі за участю фракції Блоку Литвина.

Як відомо, Карасьов давно співпрацює з секретаріатом президента, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко висунула Ющенку ультиматум через подих відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі