пʼятниця, 06 червня 2008 09:23

Тимошенко вирішила перевчити держслужбовців

Кабінет міністрів затвердив Концепцію підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації державних службовців на 2008-2011 роки.

Про це повідомив начальник Головного управління державної служби України Тимофій Мотренко під час виступу на конференції "Реформа державного управління в Україні – досвід, виклики, ризики", повідомляє УНІАН.

"Фінансування програми планується збільшити практично втричі - до 78 млн. грн. - порівняно з аналогічними програмами попередніх років", - сказав Мотренко.

За його словами, програма, яка буде представлена в Кабінеті міністрів до 1 липня, дозволить підвищити кваліфікацію 112 тисячам державних службовців.

"Це не так багато. За умови нашої текучості кадрів через 3 роки в держслужбі залишиться близько 70 тисяч осіб, а може й менше. Але ми б хотіли, щоб це були люди, які знають, що таке Європейський Союз, знають його документи, які читають європейськими мовами, знають, як готуються документи, і які процедури і регламенти діють в Європейському Союзі", - пояснив начальник Головного управління державної служби.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вирішила перевчити держслужбовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі