середа, 08 грудня 2010 15:50

Тимошенко вимагатиме від Азарова гроші на вибори

Тимошенко вимагатиме від Азарова гроші на вибори

Фракція БЮТ надасть свої зауваження та доповнення до проекту бюджету на 2011 рік.

Про це на прес - конференції повідомила лідер "Батьківщини" Тимошенко.

"Опозиційний уряд буде вивчати кожну статтю бюджету. Ми обов'язково дамо йому комплексну оцінку. Проаналізуємо видатки на розвиток кожної галузі, а також дефіцит бюджету", - сказала лідер опозиції.

Вона пообіцяла, що її фракція запропонує внести до проекту бюджету видатки на проведення парламентських виборів у 2011 році. Політик впевнена, що влада не заклала у бюджет фінансові ресурси на вибори, бо впевнена, що їх не буде.

Тимошенко вважає ухвалений урядом проект бюджету на наступний рік бюджетом системної корупції.

За словами лідера "Батьківщини", ті гроші, які Україна має виплатити "РосУкрЕнерго" становлять у показниках бюджету 15% Пенсійного фонду.

Екс-прем'єр наголосила, що ці кошти можна було б спрямувати на підвищення пенсій на 15% або зарплат на 40%. Однак, за її словами понад 5 млрд. доларів ідуть з країни на користь компанії, де партнерами є Дмитро Фірташ, Юрій Бойко...

"Всі вони працюють під керівництвом президента Януковича-це одна тіньова група",-додала лідер "Батьківщини".

Коментуючи заяву Дмитра Фірташа про те, що "РосУкрЕнерго" йде з газового ринку України, екс-прем'єр зазначила, що у цієї компанії настало нетравлення шлунку, тому вона хоче перейти в іншу країну.

"Я просто не заздрю цій країні, куди вони збираються перейти. Я б хотіла, щоб вони пішли з України не з державними коштами, а з кримінальними справами",-сказала Тимошенко.

Нагадаємо, що Конститутційний суд визнав конституційним законопроект про призначення парламентських виборів у 2012 році.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вимагатиме від Азарова гроші на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі