вівторок, 26 серпня 2008 14:55

Тимошенко відсвяткує з шахтарями окремо від Ющенка

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко святкуватиме День шахтаря в Луганську.

Як повідомили у прес-службі Блоку Юлії Тимошенко, про це на зустрічі з гірниками шахти ім.Космонавтів державного підприємства "Ровенькиантрацит" поінформувала народний депутат від БЮТ Наталія Королевська.

Останнім часом, за словами депутата, склалася помилкова думка, що вугільна галузь Донбасу – це тільки Донецьк. Проте, це далеко не так, наголосила вона.

"Неодноразово на зустрічах із шахтарськими колективами до мене зверталися самі гірники, представники профспілкових організації з проханням провести цього року День шахтаря саме на Луганщині. І їх прохання буде виконано. Необхідно враховувати, що на Луганщині сконцентровано більше 40% енергетичного вугілля, яке добувається в Україні", - сказала Королевська.

Депутат запевнила, що День шахтаря Луганщина цього року зустріне на найвищому рівні.

"П"ять років луганські шахтарі їздили на вшановування на професійне свято до Донецька. 5 років на державному рівні ніхто не приділяв належної уваги луганським гірникам. Цього року справедливість буде відновлена. Я прошу цього дня всіх своїх колег відійти від політичних воєн і амбіцій та гідно привітати шахтарів", - наголосила Королевська.

Вона зазначила, що уряду Юлії Тимошенко вже сьогодні багато що вдалося змінити у вуглепромі – підняти ціну вугілля, зарплати гірникам та поліпшити фінансування галузі, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відсвяткує з шахтарями окремо від Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі