середа, 19 березня 2008 11:20

Тимошенко відрапортувала про зростання ВВП

"Я б хотіла повідомити хорошу новину: у лютому ми вперше зафіксували зростання темпів ВВП", - сказала Тимошенко на початку засідання уряду в середу.

За її словами, в січні-лютому реальне зростання ВВП склало 5,8%, тоді як в січні-лютому 2007 року зростання складало 4,9%.

"Я б хотіла дати вам знання про рекордні цифри, які зафіксовані вперше, - темпи зростання машинобудування склали 34,9%", - звернулася Тимошенко до міністрів.

"Це прекрасний показник, який дає відчуття, що ми непогано виглядаємо не тільки в сировинній площині. Все-таки машинобудування - це кінцевий продукт, що дає відчуття, що ми працюємо в структурних реформах", - додала Тимошенко.

Вона звернула увагу на те, що в 2007 році зростання реальних доходів населення склало 12,8%, тоді як в січні цей показник дорівнював 23,4%.

"Ми об"єднуємо три серйозні позитивні динаміки. Ми знову істотно збільшуємо реальні доходи людей. Ми перемогли погану тенденцію і отримали істотне зростання ВВП, чого не було минулого року. І ми системно, місяць за місяцем зменшуємо інфляцію", - сказала Тимошенко.

"Це говорить про здоровий розвиток економіки і зростання доходів людей, яке не порушує макроекономічних показників. На макроекономічному рівні наша політика виглядає позитивно", - сказала Тимошенко, повідомляє Українська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відрапортувала про зростання ВВП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі