пʼятниця, 07 березня 2008 16:59

Тимошенко відповіла Ющенку листом через ввічливість

В межах спільної команди - як демократичної коаліції, так і трикутника Президент - Прем"єр - спікер – існує достатньо дієвих механізмів для узгодження позицій, інакших ніж публічне листування чи регулярні критичні щодо Уряду брифінги.

Про це заявив радник прем"єр-міністра України Олег Медведєв, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Прем"єр-міністр України не є ані прибічником, ані тим більше ініціатором спілкування через відкриті листи. З іншого боку, етика ділового спілкування вимагає щонайменше на знак ввічливості відповідати на кореспонденцію, яка вже надійшла – будь-то листи, телеграми, e-mail чи хоч би й поштові голуби. Саме з цих міркувань в якості реакції на з десяток публічних поштово-телеграфних звернень, які надійшли на її адресу, керівник уряду і написала листа до глави держави", - заявив він.

Медведєв вважає, що було б значно краще, якби всі сторони чинили так, як Президент запропонував з Душанбе – спілкуватися не через пошту, не для піару, а шляхом діалогу на регулярних зустрічах. Саме за таку стилістику стосунків виступає і прем"єр.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відповіла Ющенку листом через ввічливість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі