середа, 20 серпня 2008 11:18

Тимошенко виділила Саакашвілі 56 мільйонів гривень

Тимошенко виділила Саакашвілі 56 мільйонів гривень
Уряд на засіданні в середу прийняв проект розпорядження, яким виділив 55 мільйонів гривень на роботи по відновленню житла постраждалим грузинам і 1,5 мільйони гривень на оздоровлення грузинських дітей.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, яка виступила з цією ініціативою, заявила, що уряд України "зробив усі необхідні кроки, щоб підтримати грузинський народ у цю важку хвилину".

"Так, як ми можемо, ми допомагаємо грузинському народу", - сказала глава уряду. Вона проінформувала, що виділення коштів за прийнятим розпорядженням проходитиме з резервного фонду Кабміну.

"Я прошу Міністерство закордонних справ звернутися до Посольства Грузії в Україні, щоб ці гроші безпосередньо потрапили до громадян Грузії, які залишилися без житла, щоб вони були справедливо поділені між цими людьми, і щоб люди відчули, що уряд України й Україна знаходяться поряд з тими, хто постраждав, поряд з тими громадянами Грузії, які зазнали збитки і яким ми сьогодні можемо допомогти", - підкреслила вона, передає ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко виділила Саакашвілі 56 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі