пʼятниця, 25 квітня 2008 10:19

Тимошенко від Балоги рятує Страсний тиждень

Секретаріат президента протягом Страсного тижня свідомо обмежив свою активність на політичній ниві. Про це заявив глава Секретаріату президента України Віктор Балога, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Ми провели ці дні у спокійній роботі над низкою завдань, вирішення яких спрямує розвиток нашої держави в оновлене русло. Ми бачили всі спроби вибити Секретаріат із рівноваги, слухали якісь фантасмагоричні коментарі та читали заяви зі шпильками на нашу адресу. Однак ми розуміли, що усе це – минуще, а нам потрібно думати і діяти на майбутнє. Тому і не реагували, стоячи осторонь політичної штовханини", - сказав він.

Балога також закликав політиків звернути свої погляди і помисли на Україну.

"Останнім часом стає все більше приводів припускати, що політики втрачають головні орієнтири, якими є інтереси людини, суспільства та держави. У декого саме поняття "Україна" випало з їхньої системи координат. Порушено шкалу вічних цінностей, занижено поріг чутливості до обману, зради, корисливості", - сказав Балога, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко від Балоги рятує Страсний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі