пʼятниця, 28 вересня 2007 21:01

Тимошенко вибачилася у Бога і українців

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вибачилася у Бога і українців за дії всіх політиків і владу, які є і були в Україні.

"Я б хотіла за всіх політиків і всі власті, які були в Україні, вибачиться перед Богом і кожною людиною, якої торкнулися їхніх дії", - сказала вона, виступаючи з мовою під час акції "Молитва за Україну" на Софійськой площі в Києві в п"ятницю увечері. Тут зібралися близько 3 тисяч прихильників БЮТ.

Лідер БЮТ вважає, що ті проблеми, які в даний час існують в Україні, кореняться в тій "важкій аурі", яка присутня на її землі унаслідок тих воєн, потрясінь, переслідування і знищення українських патріотів, які були в історії країни.

Вона переконана, що якщо українські політики будуть здатні покаятися за довершені гріхи, то Україна здатна "піднятися з колін". "Поки Україна не стане на коліна перед Богом - вона не встане з колін", - сказала вона.

Ю.Тимошенко побажала, щоб Бог благословив Україну, важ український народ і кожного українця.

Після завершення своєї мови Ю.Тимошенко спільно з людьми, присутніми на Софійськой площі прочитала молитву "Отче наш". Після цього вона якийсь час безпосередньо поспілкувалася з своїми прихильниками.

Після закінчення акції люди розійшлися. На Софійськой площі вже декілька днів знаходиться декілька десятків агітаційних наметів прихильників БЮТ, обладнана сцена, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вибачилася у Бога і українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі