вівторок, 22 травня 2007 09:01

Тимошенко уточнила, що живе не на зарплату

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що депутати від її фракції, які не беруть участі в засіданнях парламенту, не отримують депутатську зарплатню.

"Депутати нашої фракції зарплату не отримують. І всі, кому перерахували або на картки, або на ощадні книжки, всі повернули заробітну плату", - повідомила лідер фракції БЮТ.

"Ми не будемо отримувати в цій продажній Верховній Раді жодної копійки", - наголосила вона.

Водночас Тимошенко наголосила, що трансляція засідань Верховної Ради, у тому числі по кабельному телебаченню, тільки за останні місяці обійшлася в 104 млн гривень.

Вона також заявила, що з 2 квітня депутати "видали майже на 300 мільйонів собі квартир, це майже стільки вибори коштують".

"Пан Кисельов (Партія регіонів) останнім отримав компенсацію за те, що у нього житла в Києві немає, 350 тисяч гривень", - зазначила вона.

Лідер БЮТ також підкреслила, що її політична сила виступає за підвищення прохідного бар"єру до Верховної Ради.

Нагадаємо, 14 травня голова Верховної Ради Олександр Мороз спростував інформацію про те, що народні депутати від опозиції позбавлені заробітної плати. "Цього не було. Вони є депутатами. Інша справа, що вони порушують дисципліну, не беруть участі в роботі парламенту. Це інше питання, але їх ніхто не позбавляв зарплати", - сказав спікер.


За матеріалами: УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко уточнила, що живе не на зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі