четвер, 30 жовтня 2008 19:37

Тимошенко установила мінімальні ціни на окремі види алкоголю

Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні прийняв постанову "Про встановлення розміру мінімальних відпускних оптово-роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв вітчизняного виробництва".

Як наголошується в повідомленні прес-служби Кабміну, зокрема, встановлюються мінімальні відпускні оптово-роздрібні ціни на горілку і лікеро-горілчані вироби, коньяк та інші спиртні дистиляти, спиртні напої, одержані шляхом перегонки виноградного вина або вичавків винограду.

У повідомленні зазначається, що встановлення мінімального рівня цін на алкогольні напої стане ефективним інструментом витіснення з легального ринку виготовлених у тіньовому секторі алкогольних напоїв.

Впровадження мінімальних відпускних оптово-роздрібних цін на алкогольні напої вітчизняного виробництва сприятиме збільшенню надходжень до державного бюджету за рахунок легалізації ринку, зниженню споживання неякісних і небезпечних для здоров`я споживачів алкогольних напоїв, а також забезпечить дотримання рівних умов для ведення бізнесу всіма суб`єктами ринку алкогольних напоїв, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко установила мінімальні ціни на окремі види алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі